2008 - 28 juli - En dag på "fastlandet".


I morse var det lite dåligt med vind, och dessutom var Fia lite bränd efter två dagar i sträck i stark sol, så vi beslöt oss för att besöka Bernt. Med katterna i koppel gav vi oss av från Mjölkeviken till Sundsby Kile. Det gick riktigt bra! Mistie var till och med duktig och sket längs vägen! :-)

Det var många som var på besök hos pappa Bernt: Peter, Malin, Dennis, Alva och Crille (kompis till Dennis). Sen så var Elli, Jonas och Ludvig där med deras lille Oliver (7 veckor gammal).



Peter med lilla Alva.


Medans nästan alla åkte iväg och badade, åkte vi till Göksäter på Orust och shoppade lite onödiga prylar, som en insektsfälla till pappa Bernt. Denna sommar verkar det vara otroligt mycket bin. Ungarna blir stuckna en efter en, och man får aldrig vara ifred. Vi får väl se om fällan funkar... Vad vi egentligen var ute efter var fiskespön, men det hade de inte.

Efter middagen lånade vi pappa Bernts bil och åkte tillbaka till båten för att sova. Så skönt att kunna åka iväg och sova i lugn och ro när det är så mycket folk där!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0