Jasså. Då var man en sån där…



Ja, ni vet en sån där som köper hus och sedan inte har någon tid över till tidigare hobbies och nöjen.

Hur tråkigt och tragiskt det än låter, och hur många gånger man än säger att "vi ska minsann fortsätta leva som innan, med båtsemestrar om somrarna, och inte bara jobba med hus och trädgård bara för att vi köpt hus", så blir det trots allt mycket tid till hus och trädgård, och mindre tid till annat. 


Vildvuxen gräsplätt och en riktigt gammal murgröna mot berget. Juni 2010.

MEN, det behöver inte vara något dåligt! Jag har alltid drömt om att hyra en stuga på landet och bo där under min semester. Äta frukost på en söderaltan, påta i trädgården, fika på en filt på gräsmattan, ligga i en solstol och läsa en bra bok, ligga i hängmattan med en katt eller två på magen och sova middag, plocka vilda smultron och hallon, rensa lite ogräs när lusten faller på, titta på humlor och fjärilar som surrar kring blommorna, plocka rabarber och göra paj, odla sallad och annat gott, grilla och dricka vin i kvällssolen, slåss med myggen om kvällen, mysa med en filt om sig på altanen till solen går ner och sedan krypa ner under täcket i sängen, sluta ögonen och somna, med vetskapen om att nästa dag vakna upp till samma paradis!
Och vet ni vad?! Nu bor jag i min dröm!


Lupinbacken upp på berget. Juni 2010.

Nu har vi dammat av bloggen "havskatterna" och gör ett nytt försök att ge den liv igen. Vi fortsätter skriva om våra äventyr på havet med vår Maxi 68 och katterna Isa och Mistie, men det blir en liten del av allt vi hittar på i vårt paradis!

Välkomna till havskatterna, en blogg om livet i vårt paradis vid havet!

/Fia


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0